Parlament, vot anulat. Suciu, nervos: Să lase huliganismele!

Liderul deputaţilor PSD, Daniel Suciu, a făcut acuzații dure la adresa deputaților Opoziției după reluarea votului la proiectul legii privind combaterea spălării banilor și după aprobarea legii offshore.  

"Legea offsore a fost votată cu colegii noștri iresponsabli urlând pe aici prin Parlament. Până la urmă de ce i-au trimis românii aici, să huiduie și să facă scandal? Să citească regulamentul și să vadă de câte ori au cerut repetarea votului și să nu mai huiduie și să ne facă pe noi golani. Și-au bătut joc de toată munca colegilor lor din comisie.

Să lase huliganismele acasă. Au preferat să fie ipocriți și să își găsească tot felul de motive să nu voteze o lege importantă. Indiferent care era votul opoziției legea offshore, trecea cu voturile majorității. Am crezut astăzi degeaba că, dând un semn de colaborare cu opoziția, acest parlament mai are o șansă. M-am înșelat amarnic," a declarat Suciu.

Bâlbâială la vot

Un proiect extrem de important nu a trecut, în primă fază, azi, de Camera Deputaților. Este vorba despre o transpunere a directivei europene privind spălarea banilor, informează România TV. Au fost negoiceri intense cu toți parlamentarii, dar legea nu a trecut. Au fost făcute câteva modificări, dar se pare că PSD a pierdut majoritatea, asta deoarece pentru a trece aveau nevoie de 165 de voturi, însă legea a primit doar 163 de voturi. Proiectul a fost respins, ar mai fi fost necesare două voturi. Ulterior votul a fost reluat și legea a trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel