Parlament: Florin Cîțu vine în Parlament pentru a prezenta PNRR şi ratificarea Tratatului EURATOM

Premierul Florin Cîţu va avea la dispoziţie 60 de minute pentru prezentarea PNRR
Premierul Florin Cîţu va avea la dispoziţie 60 de minute pentru prezentarea PNRR

Senatul şi Camera Deputaţilor se reunesc miercuri, în şedinţă comună, pentru prezentarea Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) şi pentru ratificarea Tratatului EURATOM. 

Premierul Florin Cîţu va avea la dispoziţie 60 de minute pentru prezentarea PNRR, iar fiecare grup parlamentar îşi va exprima punctul de vedere. Pe ordinea de zi a şedinţei plenului reunit se află şi proiectul de lege pentru ratificarea Deciziei (UE, EURATOM) 2020/2053 a Consiliului din 14 decembrie 2020 privind sistemul de resurse proprii ale Uniunii Europene şi de abrogare a Deciziei 2014/335/UE, Euratom, adoptată la Bruxelles.

PSD a solicitat ca Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă să fie prezentat în Legislativ, liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, afirmând, marţi, că, în caz contrar, partidul pe care îl conduce va intra în grevă parlamentară. 'Cîţu şi Orban vor să blocheze toată Europa. Nu vor să vină în Parlament să prezinte PNRR, aşa cum este normal.

Polonia, Spania, Italia şi Franţa au prezentat PNRR-ul în Parlament. Dacă mâine, în Parlament, prezentarea PNRR nu este punct separat pe ordinea de zi, PSD va intra în grevă parlamentară', a scris Ciolacu, pe Facebook, înainte ca Birourile permanente să decidă convocarea şedinţei de miercuri a Parlamentului. Joia trecută, premierul Florin Cîţu şi liderul PSD, Marcel Ciolacu, au avut o întâlnire pe tema PNRR la sediul Guvernului, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel