EXCLUSIV  Parcuri Sectorul 5. Situație halucinantă. Opoziția, acuzată că pune bețe în roată. ”E strigător la cer”

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a discutat la emisiunea DCNews Live despre problemele pe care i le creează opoziția.

”Din păcate, USR nu își asumă nimic. Dacă nu votează împotrivă se abțin și în condițiile astea e foarte greu”, a spus Daniel Florea.

Acesta a dat exemplul parcurilor din Sectorul 5: ”Am opt parcuri mari pe care trebuie să le fac, din astea opt șase au niște suprafețe revendicate. Unul are din 18000 mp, 75mp restituiți. Eu ar trebui să cumpăr ăia 75mp, dar eu am majoritate de 16 din 27, mi-ar trebui 18. Am șase liberali și 5 de la USR. Săptămâna trecută când am discutat despre a da bani în plus la școli ca să le putem face bine, pentru că în urma studiilor s-a constatat că le-ar trebui totuși mai multi bani decât le fusese prevăzuți inițial, liberalii au votat împotriva, ok, nu comentez, dar am avut surpriza neplăcută să constat că un consilier liberal care era președintele comisiei care trebuia să cumpere 1.000 de mp din parcul Sebastian (și aveam hotărâre de consiliu local, hotărâre de consiliu general, am făcut comisie, am pus o doamnă avocat de la liberali președinte al comisiei) mi-a spus că trebuie să plece în concediu și că ea renunță, că toată lumea este în concediu. Acum stau și mă uit pentru că dacă asta e atitudinea și ei nu își asumă să putem face parcul Sebastian, pentru că mie îmi mai trebuie două voturi ca să am 18, probabil pentru că nu îl vom putea face. Mi se pare strigător la cer să vii să spui că tu ești proactiv și că vii în întâmpinare interesului cetățeniilor și pentru că trebuie să te duci în concediu renunți la funcția asta.”

Daniel Florea a continuat: ”Opoziție de dragul opoziției sau de dragul de a face rău sau opoziție de nu cumva să facă ăla că tot e din alt partid asta cred că nu face bine nimănui. Cred că de-a-lungul timpului încrâncenarea asta a condus la asemenea aberații. Sunt un pic dezamăgit, sper să am o discuție cu liderul lor de grup mâine, o să îl rog să vină și să discutăm și să putem să luăm această decizie.”

 Puteți urmări răspunsul integral în video de mai jos:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel