EXCLUSIV  Parcul Bazilescu, Teatrul de Vară. Primarul Tudorache, apel către Guvernul Dăncilă

Darius Muresan / 31 ian 2018 / 08:37 Salveaza PDF Comentarii

Daniel Tudorache, primarul PSD al Sectorului 1, a vorbit la DC News despre Parcul Bazilescu.

Daniel Tudorache, primarul PSD al Sectorului 1, a discutat la DC News despre Teatrul de Vară din Parcul Bazilescu. 

În contextul schimbării Guvernului, Daniel Tudorache speră la o mai bună colaborare cu Executivul. Astfel, el a dat mai multe exmeple, printre care și Parcul Bazilescu.

Tudorache solicită Ministerului Culturii să ofere Teatrul de Vară, care este în paragină de foarte mulți ani, Primăriei Capitalei, astfel încât Primăria Sectorului 1 să-l poată administra.

[citeste si]

”La fel, dorim de la Ministerul Culturii, Teatrul de Vară din Parcul Bazilescu care este în paragină de foarte, foarte mulți ani. Așteptăm să-l dea Primăriei Capitalei. Noi să-l administrăm, să investim și să-l redăm locuitorilor din Bucureștii Noi.

Parcul Bazilescu e un parc foarte frumos. E în administrarea ADP Sectorul 1. În sectorul 1 sunt multe parcuri, dar după cum bine știți, Herăstrău e în subordinea Primăriei Capitalei. Însă acest parc despre care v-am vorbit este cel mai mare din Sectorul 1, pe care noi îl administrăm”, a declarat Daniel Tudorache la DC News Live.

Totodată, jurnalistul Val Vâlcu a subliniat faptul că noul ministrul al Culturii este om de teatru și prin urmare nu ar trebui să existe niciun fel de problemă în ceea ce privește comunicarea cu actorul George Ivașcu, cel care a preluat portofoliul Culturii în Guvernul Dăncilă.

Puteți urmări interviul intergral AICI.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23