EXCLUSIV  Parcare subterană în Sectorul 3, cu peste 700 de locuri de parcare. Negoiță, anunţul zilei

Florin Răvdan / 12 iul 2019 / 12:00 Salveaza PDF Comentarii
Parcare subterana
Descriere foto: Parcare subterana

Robert Negoiţă le-a dat o veste excelentă locuitorilor din Sectorul 3, care ar urma să decongestioneze zona de la Piaţa Muncii. Primarul a declarat în exclusivitate pentru DC News că va construi o parcare subterană cu peste 700 de locuri. 

"Sub bulevardul Decebal, între Piaţa Muncii şi Dristorului, două etaje de parcare subterană. Facem totul pe banii noştri, cu societatea noastră. Nu costă foarte mult şi, dacă e să mă raportez la o investiţie similară, ne costă undeva la o treime din preţul unui privat, care a făcut ceva similar la Piaţa Universităţii. A noastră, fiind în carosabil, trebuie să reziste la un convoi de tancuri, de 80 de tone fiecare. Va avea peste 700 de locuri de parcare", a spus primarul Sectorului 3. 

Probleme întâmpinate

 

"Când s-au făcut, pe timpul comunismului, străzile, nu aveam pe hartă utilităţile. Dai o gaură, găseşti o ţeavă sub presiune şi îţi dai seama că e în uz, găseşti cabluri în uz de care nu ştie nimeni. Pe lângă cele de care ştiam, trebuie să le deviem pe toate. Partea favorabilă este că, odată ce finalizăm parcarea, în mod normal, 50 de ani nu mai are nimeni ce să facă acolo, pentru că va fi totul nou, cu materiale de foarte bună calitate, care să nu mai necesite intervenţii", a declarat Robert Negoiţă. 

Vezi mai mult în video: 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26