Parc Cotroceni. Bogdan Chirieac: Ar trebui găsită o soluție

Analistul politic Bogdan Chirieac consideră că ar trebui să fie găsită o soluție pentru ca românii să poată vizita parcul de la Cotroceni.

”E adevărat că și parcul de la Cotroceni este impunător, inclusiv ca suprafață. Nu este mic parcul acela. Nu am nicio îndoială că trebuie făcute lucrări de reamenajare, chiar dacă ele costă 300.000 de euro, dar ar trebui găsită o soluție pentru ca românii să poată vizita, din când în când, acel parc. Când era președinția germană la Bonn, acolo era un parc foarte frumos și germanii îl puteau vizita", a spus, într-o întervenție telefonică la Antena 3, Bogdan Chirieac.

”O țară care are un cuvânt de spus"

"Se poate organiza Ziua Porților deschise sau poți să pui sâmbăta sau duminica, într-un perimetru asigurat, deci nu în Palat, zone ce pot fi vizitate de cetățeni. Și atunci toate investițiile care se fac în această primăvară ar avea sens. La Cotroceni mai vine și câte un oaspete străin, un șef de stat sau de guvern.

Mi-ar plăcea ca președintele țării să se plimbe acolo cu omologul său american sau cu primul ministru britanic și să pună la cale dezvoltări pentru România. Astfel de lucruri ar arăta că și țara noastră e o țară dezvoltată, membră a Uniunii Europene, o țară care are un cuvânt de spus", a mai declarat analistul politic. 

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel