PARADOXUL naționaliștilor care țin cu Halep. Banciu, reacție EXPLOZIVĂ

Ne batem cu pumnii în piept și ne mândrim că suntem români atunci când Simona Halep devine campioană. Punem poze pe Facebook cu sportiva în timp ce îmbrățișează trofee simbolice, numărul 1 din trandafiri roșii, îi facem și sculpturi, îi dăm și titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului, dar cu toate acestea, în cafeneaua ei din Constanța bate vântul. Și bate rău.

Cum să te lauzi că ești mare fan Simona Halep, dar când vine vorba să scoți câțiva lei din buzunar pentru un capucino te faci că plouă? De ce să nu susții afacerea sportivului pe care îl venerezi? Ne limităm doar la vorbe goale și dăm like la poze drăguțe cu Simona Halep, dar nu intrăm niciodată în cafeneaua ei. Talentul Simonei Halep trebuie valorificat, sprijinit și recompensat, dar cum? Prețurile cafenelei SH din Constanța sunt foarte mici, de exemplu, un meniu Colazione (croissant/toast, cafea/capuccino și un fresh) costă doar la 16 lei. Dacă totuși puteți să treceți peste explicația cum că locul respectiv este blestemat și de aceea localul nu are clienți, întrebați-vă de ce nu intrați acolo dacă vă lăudați atât de mult că o iubiți pe sportiva noastră.

Acest paradox al naționaliștilor, care și-au luat-o pe Simona Halep înapoi atunci când a devenit numărul unu mondial, a fost sesizat de Radu Banciu, unul dintre cei mai mari critici ai ei.

[citeste si]

"Halep și-ar fi putut deschide astăzi o cofetărie dacă ar fi reușit să câștige în fața Elinei Svitolina. Are deja o cafenea. Ce nu mi se pare mie normal este că nu intră nimeni în localul ei. De ce oare? Este într-o zonă bine situată a orașului, dar nu se duce lumea. Nu înțeleg de ce. Simona Halep poartă, de câțiva ani, drapelul românesc peste tot în lume. Cum să nu intri acolo să bei o cafea? Dacă aș fi constănțean, un patriot, m-aș duce să beau un capucino sau să mănânc o indiană. Dacă tot ești fanul ei... Vezi cum este românul? Dacă-i gratis totul... ce bine este! (...) Comentatorii ăștia care apar pe la televizor și, pentru nițică popularitate, devin jenanți, când merg la Constanța, lasă și ei doi bănuți la cafeneaua Simonei Halep sau, atunci când este vorba despre bani, zic: 'dă-o dracului, mai bine mănânc în altă parte'? Chiar nu înțeleg. Duceți-vă și luați cu asalt cafeneaua, ajutați-o pe fată! Atât mai aveți! Mergeți și cumpărați și lingurițele de la cofetăria ei! Faceți donați acolo ca la biserică! Dacă era islandeză, toată lumea se înghesuia la cafeneaua ei și după victorie, dar și după înfrângere doar pentru a-și arăta solidaritatea. Important este să dai de la tine, nu să vii și să faci gargară pe gratis!", a zis Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel