Paradox în PSD și PNL cu anumite candidaturi. Elena Cristian: Cumva nu mai e ca pe vremuri, când ridica Adrian Năstase o sprânceană

Elena Cristian
Elena Cristian

Elena Cristian, analist DC Business, a vorbit despre modul în care se raportează în prezent conducerile partidelor din România la membrii care au probleme în justiție.

Miercuri seară, la România TV, în emisiunea lui Niels Schnecker, Elena Cristian, analist DC Business, a comentat cazul lui Iulian Dumitrescu, cel care și-a depus candidatura pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean Prahova, deși este cercetat pentru corupție.

„Este vorba despre dubla măsură, pentru că sunt cazuri unde partidul a trecut cu vederea și cazuri unde se face atâta tam-tam pe bună dreptate. Eu nu aș fi de acord ca o persoană cercetată să poată candida. Mai întâi să-și rezolve problemele și abia apoi să revină. Ar trebui să fie aceleași reguli pentru toată lumea“, a spus Elena Cristian, analist DC Business, în emisiunea lui Niels Schnecker de la România TV.

CITEȘTE ȘI        -        EXCLUSIV  De ce nu se vorbește despre alegerile europarlamentare. Explicația lui Ciuvică: De aia au și adus localele odată cu europarlamentarele / video

Ea a atras atenția asupra faptului că problema nu se limitează la Iulian Dumitrescu, ci este una practicată și în alte formațiuni politice, în PSD existând mai multe cazuri de candidați cu probleme în justiție.

„La fel și la PSD îl avem pe primarul cu hărțuirea sexuală de la Ștefăneștii de Jos, care și-a depus candidatura. Toată lumea a închis ochii, deși are o condamnare“, a mai zis Elena Cristian.

„Nu mai este ca pe vremuri. Conducerile centrale ale patridelor nu mai au aceeași influență ca pe vremuri. De pildă, la Caracal va candida tatăl celui cu stația GPL de la Crevedia, deși s-a auto-suspendat din partid. La fel și primarul de la Crevedia, membru PSD, favorit, apare pe toate afișele cu toți PSD-iștii de frunte.

Înainte, pe afișe apărea președintele de partid alături de candidat. Acum nu mai apare candidatul alături de președintele de partid, ci alături de șeful de la județ. Cumva nu mai este aceeași disciplină ca pe vremuri, când era Adrian Năstase și numai dacă ridica o sprânceană nu mai vorbea unul o săptămână“, a mai precizat, în emisiunea lui Niels Schnecker, Elena Cristian.

CITEȘTE ȘI         -        EXCLUSIV  Bode a sesizat Curtea de Arbitraj în legătură cu situația creată urmare a depunerii candidaturii lui Iulian Dumitrescu - surse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel