Paradox cu posibila înfrângere a medicului Cătălin Cîrstoiu. Chirieac: Efectele pentru PSD - PNL pot fi benefice

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei.

Bogdan Chirieac, analist politic, a făcut câteva precizări, joi, la Antena 3 CNN, despre candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei și despre șansele acestuia de a câștiga fotoliul de edil.

„După cum stau lucrurile, cred că va rămâne Cătălin Cîrstoiu (n.r. candidat PSD - PNL la Primăria Capitalei), dar este evident că nu au luat o decizie. Până la urmă, cred că onorabila coaliție trebuie să-și învețe lecția după înfrângerea lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Generală.

CITEȘTE ȘI         -         Bogdan Chirieac, despre acuzațiile din jurul lui Cătălin Cîrstoiu: Chiar nu merită asta. Candidatura la Primăria Generală nu îi va aduce Bucureștiul

Trebuie să învețe că independentul nu rezolvă toate problemele și că partidul are un cuvânt de spus, trebuie să învețe că degeaba hotărăsc la centru dacă liderii din teritoriu nu sunt convinși să tragă în aceeași direcție, că din bula lor - deoarece dânșii se află într-o bulă în care se felicită reciproc, cu Boloș, cu Ciolacu și Ciucă - nu se vede viața reală, să înțeleagă faptul că au existat consecințe pentru loviturile năprasnice pe care Boloș le-a dat economiei românești și că lumea este profund frustrată și că mediul privat a fost defavorizat grav față de mediul public. Toate aceste învățăminte sper să fie foarte utile - până la urmă nu e o catastrofă - pentru următoarele alegeri.

Deci, cred că din punctul ăsta de vedere e util domnul doctor Cîrstoiu. O înfrângere catastrofală cum se vehiculează în acest moment - asta înseamnă ca acesta să iasă pe locul 3 - poate avea efecte, în mod paradoxal, benefice pentru alegerile prezidențiale și alegerile parlamentare“, a spus, la Antena 3 CNN, analistul politic Bogdan Chirieac.

CITEȘTE ȘI         -        EXCLUSIV  Ce spun bucureștenii despre Cătălin Cîrstoiu. L-ar vota sau nu la Primăria București? / Reportaj DC News - video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel