EXCLUSIV  PARADOX cu decizia CCR privind starea de urgenţă. Sorin Naș (Forța Națională): PNL se bucură!

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Sorin Naş, preşedintele partidului Forţa Naţională, afirmă că decizia CCR privind neconstituţionalitatea amenzilor date în timpul stării de urgenţă poate fi în avantajul liberalilor. 

Sorin Naş apreciază că PNL-ului îi convine faptul că CCR a declarat neconstituţionale amenzile date în timpul stării de urgenţă, deoarece, astfel, cei careu au luat decizii în această perioadă, scapă de probleme.

"PNL se bucură că CCR a luat această decizie, pentru că vor scăpa de acuzaţiile penale care vor rezulta în urma finalizării dosarului privind ‚ Operaţiunea Sparanghelul’. Acolo au fost oameni care au fost urcaţi în autocare, fără respectarea acelor distanţe pe care tot ei le-au stabilit, cu acordul instituţiilor abilitate ale statului. O să le convină această soluţie, atunci când vor fi traşi la răspundere.

Pentru că trebuie să răspundă. Şi aici le transmit un mesaj celor care au fost amendaţi pe nedrept în această perioadă: se pot folosi de această decizie a Curţii Constituţionale pentru a-şi primi banii înapoi, cei care au fost amendaţi pe nedrept şi după aia se pot întoarce împotriva persoanelor care au condus la această situaţie. Pentru că acei bani vor fi plătiţi de unde? Din banii noştri, ai contribuabilului. Mie nu-mi convine acest lucru. Să plătească Cîţu, Orban, Vela, să dea banii din buzunarul lor, nu din al nostru", transmite Sorin Naş, preşedintele Forţa Naţională.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel