Paradă 1 Decembrie. Fifor, despre invitarea lui Dragnea şi Tăriceanu

Ministerul Apărării Naţionale are cu Administraţia Prezidenţială, în acest an, un parteneriat pentru organizarea paradei de 1 Decembrie, invitaţiile pentru preşedinţii Camerei Deputaţilor şi Senatului urmând să fie transmise de Preşedinţie, a afirmat ministrul Mihai Fifor. 

"Nu aş vrea să comentez ce a fost anul trecut. În opinia mea, nu a fost un lucru în regulă. Anul acesta, pe parteneriatul pe care îl avem cu Administraţia Prezidenţială, noi am comunicat o listă cu invitaţi. Invitaţiile le adresează oficial Administraţia Prezidenţială. Eu sper că vom avea o paradă de Ziua Naţională aşa cum trebuie să fie un eveniment cu totul şi cu totul deosebit", a spus, luni, 20 noiembrie, Fifor.

"Din câte am înţeles eu, vor fi invitaţii pentru Camera Deputaţilor, în speţă domnul Dragnea, pentru domnul preşedinte Tăriceanu - la Senat. Nu cred că vom avea probleme din acest punct de vedere. De la Administraţia Prezidenţială (n.r. - vin invitaţiile), nu Ministerul Apărării se ocupă cu aceste invitaţii", a mai spus Mihai Fifor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel