EXCLUSIV  Paradă 1 Decembrie. De ce nu a fost lăsat Ilie Năstase în zona oficială

Ilie Năstase s-a supărat pentru că nu a fost lăsat să participe la ceremonia de 1 Decembrie în zona oficială de lângă Arcul de Triumf.

Marele sportiv nu avea cum să fie lăsat să ajungă în zona oficială din moment ce nu avea invitație, informează surse DC News. La prefiltru, Ilie Năstase a fost oprit de jandarmi, adică până să ajungă la principalul filtru de securitate. Jandarmii l-au dirijat către public, dar el voia neapărat să stea în zona oficială. Nu se știe de ce nu a primit invitație, dar precizăm că, dacă și-a dorit atât de mult să fie prezent acolo, ar fi putut contacta Administrația Prezidențială pentru a primi o invitație.

[citeste si]

Ilie Năstase nu este la primul incident de acest fel. El nu a fost invitat nici în Loja Regală la ediția din 2017 a turneului de la Wimbledon, în urma incidentelor de la Mamaia, din FedCup.

De asemenea, în 2011, Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au plecat de la aniversarea Regelui Mihai, chiar înainte ca ceremonia să înceapă pentru că nu au fost lăsați să stea unde voiau, ignorând, din nou, protocolul. Ei se duseseră într-o lojă unde trebuiau să stea oficialitățile din străinătate. Degeaba organizatorii evenimentului i-au invitat să ia loc în altă parte pentru că Ilie Năstase și Brigitte Sfăt s-au supărat și au plecat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel