Papahagi îl face praf pe Ciucu: E cam porcesc

Adrian Papahagi îl critică pe Ciprian Ciucu pentru că a pus M10 să-i strângă 18.000 de semnături și apoi s-a 'vândut' lui Cătălin Predoiu. 

"E cam porcesc să te porți ca Ciprian Ciucu, adică să pui un partid mic, cu resurse umane și financiare extrem de limitate, să-ți strângă 18.000 de semnături pentru candidatură, și apoi să te vinzi lui Predoiu cu câteva zile înainte de începutul campaniei. Ciucu nu aduce mai nimic PNL și strălucitei sale campanii pentru primăria Capitalei, dar lasă M10, concurent al marelui, noului și consecventului PNL, fără candidat și fără posibilitatea să strângă semnăturile necesare în doar patru zile. (Mă întreb, naiv, cum va completa PNL listele de susținere pentru Predoiu în cele câteva zile rămase: poate ar fi bine ca BEC să verifice atent autenticitatea semnăturilor.)
Dar parcă mai contează... Partidul condus magistral de Blaga și Gorghiu s-a descalificat și s-a ridiculizat destul în ultimele luni ca să mai conteze micile tertipuri ale locomotivei Predoiu sau caracterele marilor oengiști care sar din mers în marfarul PNL. Succes, M10, în lupta inegală cu sistemul ticăloșit!", a scris Adrian Papahagi, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel