Papahagi amenință că demisionează din Mișcarea Populară

Vicepreședintele Partidului Mișcarea Populară, Adrian Papahagi, amenință că-și dă demisia din formațiunea construită de Traian Băsescu dacă aceasta îl va accepta în rândurile sale pe deputatul Marin Anton, de la PNL.

"Nu știu nimic despre venirea niciunui Marin Anton la PMP, deși sunt vicepreședinte fondator. Dacă a fost primit fără știrea mea, e grav.

În principiu, dacă vine el, demisionez eu din partid. Ca să fie clar și să nu mi se mai ceară declarații", a scris Papahagi, vineri seara, pe Facebook.

Mișcarea Populară a susținut inițial că nu acceptă traseiști, dar după ce partidul a fost înregistrat oficial discursul radical al liderilor s-a mai nuanțat, aceștia precizând că sunt acceptați toți cei care le împărtășesc valorile formațiunii.

"Mereu oamenilor cinstiți și cu principii li se cere totul. Maximum posibil. Orice sfert de accent greșit e taxat. Fie. Mi-am asumat acest lucru, îl duc până la capăt.

Golanilor și bișnițarilor din politică nu li se cere niciodată nimic: ei obțin bani, contracte, voturi. Rămân populari și sunt votați și din pușcărie: vezi Becali. Fie, mă înclin în fața voinței populare (nu și în fața valorilor și gusturilor dominante). În ce privește partidul al cărui fondator sunt: sau e altfel, sau se descurcă fără mine. Voi face toate compromisurile politice inteligente de care sunt capabil, dar niciun compromis moral", a revenit Papahagi cu o a doua postare despre posibilul transfer al lui Mrian Anton.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel