PAOK: Răzvan Lucescu, meciul carierei: Este singura soluție

Răzvan Lucescu s-a aflat pe lista antrenorilor doriţi de Hull City
Răzvan Lucescu s-a aflat pe lista antrenorilor doriţi de Hull City

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, e în fața unei performanțe remarcabile: calificarea în grupele UEFA Champions League.

Astăzi, PAOK va juca returul play-off-ului UCL cu mult mai titrata Benfica Lisabona. În tur echipa lui Răzvan Lucescu a rezistat eroic iar partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.

„Acasă suntem o adevărată forță! Am câștigat toate meciurile oficiale, cel puțin de când sunt eu antrenor aici. De anul trecut, avem doar victorii. Asta înseamnă că am și marcat în fiecare meci. Va fi o atmosfera fantastică, sunt sigur de acest lucru. Fiecare zi este importantă, fiecare meci contează pentru noi. Ne calificăm și jucăm că să câștigăm meciul cu Benfica", a spus Lucescu, la conferința oficială de presă, potrivit Digi Sport.

„Pentru meciul cu Benfica nu sunt multe calcule de făcut. Jucăm în fața propriilor fani, așa că trebuie să câștigăm. Asta este singura soluţie. Mâine vom intra pe teren și ne vom da viața pentru calificare!

Niciodată nu am am pregătit un joc pentru a ne apăra. Încercăm să ne impunem stilul de joc. Uneori nu reușim, e adevărat, dar ne adaptăm rapid. Există o adevărată familie aici. Am petrecut momente fantastice în Salonic. Jucătorii mi-au câștigat încrederea. Cred că că eu am reușit să le obțin respectul", a mai spus Lucescu jr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel