Pandele, decizie-surpriză după atacurile lui Băsescu

Primarul orașului Voluntari și soțul senatorului Gabriela Firea, Florentin Pandele, mărturisește că l-a avut ca reper profesional pe Traian Băsescu, dar că nu mai are niciun respect pentru șeful statului după ce acesta l-a amenințat voalat că va ajunge la Parchet. Pandele a precizat că nu va face plângere penală pe numele lui Băsescu, spre deosebire de soția sa și de liderii PSD, care au anunțat că vor ca președintele să ajungă în fața instanței pentru "amenințările mafiote".

"În urmă cu câțiiva ani eu am fost perceput ca fiind omul d-lui comandant de cursă lungă Traian Băsescu pentru că întâmplător eu sunt tot comandant de cursă lungă, întâmplător am stat 12 ani pe mare, întâmplător băieții mei cei mari au primit educație și au dus dorul tatălui lor pentru că era plecat pe mare", a declarat Pandele, luni seară, la Antena 3.

"Am fost perceput ca omul lui Băsescu și mi-am dus această cruce, iar Gabrielei i s-a spus în momentul în care a luat hotătârea să ne căsătorim i-a spus o persoană să nu se căsătorească pentru că sunt omul lui Băsescu", a adăugat el.

Edilul spune că a sfătuit-o pe Gabriela Firea să nu accepte poziția de membru al comisiei parlamentare care cercetează modul în care familia Băsescu a achiziționat un teren de aproape 300 de ha în comuna Nana.

"A apărut un zvon cum că se face comisia Nana, am rugat-o pe Gabriela Firea să nu intre în această comisie pentru că știam (...) finalul va fi unul singur: acarul Păun va fi primarul din comuna Nana, acarul păun va fi membrii (sic!) Comisiei de Fond Funciar", a spus Pandele.

Florentin Pandele a mai afirmat că l-a respectat pe Traian Băsescu, dar că a interpretat cuvintele lui din interviul de la Realitatea ca o amenințare că primarul va ajunge în fața procurorilor.

"Pe Traian Băsescu, eu, în tinerețea mea, îl aveam ca reper profesional și subliniez lucrul ăsta, profeisonal, dl. comandant Traian Băsescu a găsit soluția. Soluția, acel mesaj voalat pe care eu l-am interpretat că viitorul nu foarte îndepărtat mă va găsi pe drumuri. Adică pe drumurile de la Voluntari la Parchet", a mai declarat Pandele.

"Eu Florentin Costel Pandele nu voi face plângere împotriva comandantului de navă Traian Băsescu, pentru că sunt bărbat", a spus primarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel