Pandele i-a cerut Gabrielei Firea să-și dea demisia de la Primărie, după un an și jumătate: „Ea nu cunoaște acel cuvânt” / Video

Captură Antena 3
Captură Antena 3

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea și Florentin Pandele au oferit un interviu în care au vorbit și despre perioada mandatului de la Primăria Capitalei. 

Florentin Pandele a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat de Paști pentru Mihaela Bîrzilă de la Antena 3, că i-a cerut soției sale, fostul primar al Capitalei, să-și dea demisia după un an și jumătate. 

„Imaginați-vă că am prins toți președinții României de când sunt primar și destul de multe guverne, în aproape 21 de ani. Cele mai cumplite momente ale mele din punct de vedere administrativ au fost cei patru ani cât Gabi a fost primar.”, și-a început Pandele confesiunea. 

În continuare, soțul Gabrielei Firea a mărturisit că „am rugat-o după vreun an și jumătate de primărie, să-și dea demisia. I-am zis *Gabi, te rog mult de tot, dă-ți demisia.* Când au început acele conflicte cu domnul Dragnea. Am rugat-o imediat după ce a avut probleme de sănătate. *Te rog, te implor, gata!*. Și a spus *Nu*. Ea nu cunoaște acel cuvânt.”

Firea i-a spus lui Pandele atunci, conform celor povestite de el, „să nu cumva să mai pomenesc fraza cum că-mi doresc să stea acasă.”

„Cei care n-o cunosc și trăiesc cu impresia că ar putea Florentin Pandele ce să facă, se înșală amarnic.”, a adăugat primarul din Voluntari.

Gabriela Firea a spus ulterior că „și în weekend îmi spunea că merge să rezolve o problemă (n.red. Florentin Pandele) și după venea și mă critica pentru stadiul vreunui șantier. L-am poreclit atunci *dirigintele de șantier*. Mereu mă critica și-mi trimitea fotografii.”

„Am fost cel mai mare critic al ei”, a mai spus Pandele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel