Pancarde cu "I love you Băse" la Convenție. Blaga, aplauze pentru Băsescu

Președintele Traian Băsescu s-a adresat Convenției PDL în aplauzele și uralele delegaților prezenți la Romexpo. Băsescu a precizat încă de la începutul discursului său că li se adresează în calitate de președinte al României. "Nu am venit aici să susțin pe cineva", a subliniat președintele.

"Poate vă așteptați la un discurs în favoarea unuia sau altuia. Nu de asta am venit aici. Opțiunile mele au fost făcute publice înainte. Am venit să văd dacă mai avem puncte comune care să ne facă parteneri pentru viitor", a spus președintele, al cărui discurs a fost întrerupt doar de aplauzele membrilor PDL prezenția la Convenție.

Pe scările complexului Romexpo, un grup de tineri afișează pancarde pe care stă scris "I Love You Băse".

Băsescu a spus că partidul este într-un moment de cumpănă și are nevoie să se consolideze ca formațiune aflată în dreapta eșicherului politic. Obiectivele prezentate de președinte sunt legate de intrarea în Schengen, continuarea drumului european și o economie competitivă.

Președintele nu a ezitat să atace USL, pe care l-a comparat cu guvernarea Boc. "În timpul mandatului lui Emil Boc, nu erau ținuți miniștri penali în Guvern și nici parlamentari acuzați de incompatibilitate.

Cele trei tabere, Elena Udrea, Monica Macovei și Vasile Blaga, i-au aplaudat discursul președintelui, deși cel din urmă nu părea foarte încântat de prezența președintelui la tribună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel