Lovitură de teatru în scandalul Panama Papers. Cine ar fi la originea dezvăluirilor

Lovitură de teatru în scandalul  „Panama Papers". Documentele care cutremură lumea nu au fost furate de hackeri, aşa cum a susţinut iniţial firma de avocatură Mossack Fonseca, ci amanta unuia dintre fondatorii acesteia.

Femeia a fost angajată a firmei şi a avut o relaţie amoroasă cu unul dintre şefii firmei care a ajutat mii de personalităţi din toată lumea să-şi ascundă banii de fisc. Legătura s-a terminat prost, astfel că amanta dezamăgită a sustras cei trei terabiţi de informaţii compromiţătoare.

Fosta angajată avea acces la toate datele din serverele firmei de avocatură şi s-a decis să se răzbune pentru despărţire prin publicarea listei de clienţi, scrie Carabbean News Now.

[citeste si]

Baza de date #PanamaPapers conţine informaţii despre mai mult de 200 de mii de entităţi offshore, conectate la persoane de pe tot mapamondul. Informaţiile sunt un amalgam de emailuri, copii după paşapoarte, facturi care atestă plata telefonului sau a altor utilităţi, formulare bancare şi, desigur, mii de acte de înregistrare ale unor firme offshore. (Sursa click.ro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel