Paleologu, SPECTACOL la DNA. Dosar pentru finanțarea campaniei

paleologu_chiliman
paleologu_chiliman

Theodor Paleologu a fost audiat ca martor la DNA în legătură cu finanțarea campaniei sale electorale din 2012. El a precizat că nu cunoaște cine i-a finanțat campania și că este dezamăgit că nu a fost audiat în legătură cu informații din Ministerul Culturii.

”Sunt decepționat, mă așteptam să mă întrebe de Ministerul Culturii și chestiuni de patrimoniu. Am fost invitat în calitate de martor pentru finanțarea campaniei mele de la locale din 2012 pentru Prămăria Sectorului 1.

Am spus că nu am avut niciun fel de tangență cu finanțarea. Nu stiu cine e mandatarul financiar. Doar am fost întrebat ce știu”, a declarat Theodor Paleologu la ieșirea de la DNA.

El a mai precizat că ”doar în campania din 2016 am semnat ordinele de plată” și că ”măsura cea mai sigură de precauție e candidatura independentă”.

Totodată, fostul ministru al Culturii consideră că ”e la mintea cocoșului că ceva nu este în regulă” făcând referire la modul în care se desfășurau campaniile electorale în urmă cu câțiva ani. 

La finalul întrebărilor puse de jurnaliști în fața DNA, Theodor Paleologul a ținut să revină și să mai adauge ceva. El a lăudat DNA și i-a atacat pe Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta și Liviu Dragnea.

”Se spune foarte adesea că DNA este o institutie teroristă ca în anii 50.  Dragnea, Ponta, Tăriceanu, alimentează această idee. Tatăl meu a fost anchetat de Securitate în anii 50 și vă pot asigura că nu există nicio asemănare si că e o minciună”, a conchis Theodor Paleologu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel