Paleologu: PNL merge spre "un dezastru garantat". Reacția lui Bușoi

Deputatul PNL Theodor Paleologu a afirmat miercuri că este nevoie de un Congres extraordinar al PNL, în condițiile în care partidul merge spre "un dezastru garantat", iar strategia de campanie a fost "total greșită" la București. Prim-vicepreședintele liberal, Cristian Bușoi, a reacționat la afirmațiile lui Paleologu, reproșându-i că de câte ori a vorbit despre PNL în ultimele săptămâni, "n-a făcut decât să dea de pâmânt cu partidul".

În opinia lui Theodor Paleologu, actuala conducere a PNL este "ilegitimă și total inaptă", dar și că PNL ar fi trebuit să-l susțină în alegeri pe Nicușor Dan.

"Ce le reproșez colegilor din PNL este că nu îl respectă pe Nicușor Dan, îl tratează în discuții private mereu de pămpălău, de fraier, de iepuraș al PSD-ului și așa mai departe. Lucrul ăsta este foarte grav. (...) Dacă nu se merge pe formula pe care am propus-o eu, s-ar putea să fie prea târziu, mergem spre un dezastru garantat și anume victoria doamnei Firea și de asemenea o situație foarte proastă și la sectoare. (...) Problema va fi aceea a asumării responsabilității pentru acest dezastru. Cei care sunt responsabili de această situație trebuie să plece. E nevoie de un Congres extraordinar al Partidului Național Liberal și de un Congres extraordinar făcut cum trebuie, nu la repezeală, ca să manevreze Congresul cei care acum sunt în fruntea partidului. Este responsabilitatea lor. Această conducere este ilegitimă și total inaptă, și-a dovedit incapacitatea politică și ne conduce către un dezastru", a declarat Paleologu, la RFI, potrivit Agerpres.

De asemenea, el a susținut și că strategia de campanie a fost "total greșită" la București, iar de fiecare dată când Cezar Preda sau Alina Gorghiu deschid gura, Cătălin Predoiu mai pierde niște voturi.

"Din păcate, lucrurile au luat o întorsătură foarte urâtă și regret acest lucru foarte mult, pentru că îi respect pe amândoi: și pe Cătălin Predoiu și pe Nicușor Dan. Trebuie spus că, din start, strategia PNL-ului de campanie a fost total greșită. Din păcate, tonul campaniei l-a dat Cezar Preda, prin acel atac inadmisibil și total inept la adresa lui Nicușor Dan, spunând că Nicușor Dan este iepurașul PSD-ului. Dacă spui așa ceva, pierzi orice fel de respectabilitate, nimeni nu crede asemenea imbecilitate. (...) De fiecare dată când Preda sau Gorghiu deschid gura, Predoiu mai pierde niște voturi", a afirmat parlamentarul liberal.

Ce îi transmite Cristian Bușoi lui Theodor Paleologu

Prim-vicepreședintele liberal, Cristian Bușoi, a reacționat la afirmațiile lui Theodor Paleologu, în cadrul unui mesaj postat pe Facebook. 

"De câte ori a vorbit despre PNL în ultimele săptămâni, Toader Paleologu n-a făcut decât să dea de pâmânt cu partidul, lucru care în mod cert nu ajută cu nimic. Îl rog să nu se alăture celor care dau cu manta ca să lovească în campania lui Cătălin Predoiu. Dacă ar vrea să fie de ajutor PNL-ului, ar spune ceva și despre candidatul PSD la Primăria Generală. Și mai ales, să spună ceva care să ajute și campania noastră, nu doar lucruri care să distragă atenția", a scris Cristian Bușoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel