Urmărește emisiunea live


Paleologu, condiție pentru a reveni în PNL: Covor roșu și funcția de președinte

Rezultatul alegerilor pentru PNL reprezintă o adevărată catastrofă, pentru care trebuie să plătească întreaga conducere a formațiunii politice, consideră Theodor Paleologu. Acesta a mai precizat că nu vede pe nimeni suficient de bun pentru a conduce PNL, în afară de el, dar că nu va reveni în partid decât dacă i se pune covorul roșu în față. 

Theodor Paleologu a candidat ca independent la alegerile parlamentare de duminică, însă nu a reușit să obțină numărul necesar de voturi. 

Acesta a comentat luni seară, la postul B1 TV, legat de situația din PNL, după ce liderul partidului, Alina Gorghiu, și-a depus mandatul ca urmare a rezultatului dezastruos înregistrat la scrutinul electoral. Întrebat pe cine ar vedea în fruntea PNL, Theodor Paleologu a răspuns: "În afară de mine, nu văd pe nimeni. E treaba lor. Nu mă întorc în PNL decât ca președinte! Altfel nu mă interesează. Am fost dat afară din partid într-un mod inadmisibil, nestatutar, ilegal și încă aștept scuze! Nu revin decât cu covorul roșu și decât ca președinte al partidului, ca să-l repun pe picioare. Altfel, pot să-mi creez propriul partid cu care să candidez în viitor. Nu mă interesează să fiu primit pe ușa din dos de unii care m-au tratat cum m-au tratat în casa mea, că strămoșii mei au ilustrat acest partid, nu strămoșii lui Gorghiu, Blaga, Falcă sau Cezar Preda!". 

Theodor Paleologu a candidat ca independent pentru Parlament în București. El a obținut 8.278 de voturi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel