Paleologu: Candidez la primăria capitalei pentru că sunt revoltat de distrugerile din Bucureşti, de traficul insuportabil, demolări, poluare

Paleologu candidează la primaria capitalei
Paleologu candidează la primaria capitalei

Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu a declarat că doreşte să candideze la Primăria Capitalei pentru că e revoltat de distrugerile din Bucureşti, de traficul insuportabil, demolări, construcţii absurde şi poluare, iar încă un mandat al lui Sorin Oprescu înseamnă mult rău.

"Motivul pentru care m-am înscris în această cursă este revolta faţă de distrugerile din Bucureşti, traficul insuportabil, demolările şi construcţiile absurde, dar şi poluarea care diminuează speranţa de viaţă. Chiar e cazul să facem ceva. Este foarte târziu, este ora 12 fără 5. Încă un mandat al lui Oprescu înseamnă mult rău pentru Bucureşti", a declarat Paleologu, citat de Mediafax.

El a mai spus că doreşte să ducă această luptă pentru habitatul său, având în vedere că familia sa se află în Bucureşti din secolul al XVIII-lea.

Paleologu a arătat că s-a înscris în cursa din interiorul partidului pentru desemnarea candidatului la Primăria generală, alături de Silviu Prigoană şi Costică Canacheu, iar decizia va fi luată pe baza sondajelor, după o discuţie în organizaţiile de sector, în organizaţia Bucureşti şi în BPN al partidului.

"Sondajele vor conta, dar este şi o chestiune de sprijin politic. Este nevoie de o discuţie în toate sectoarele, în organizaţia de municipiu şi în BPN", a adăugat Theodor Paleologu.

El a mai spus că termenul depunerii candidaturilor în interiorul partidului a fost până la sfârşitul lunii iulie, dar, dacă "altcineva foarte bun" doreşte să se înscrie, ar trebui să o poată face, cu toate că termenul a trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel