Paleologu, atac dur la liderii PNL după ce s-a cerut excluderea sa din partid

Deputatul PNL Theodor Paleologu susține că excluderea sa din partid face parte ''din suita de imbecilităţi piramidale ale conducerii liberale'', subliniind, totodată, că "autorii dezastrului" de la alegerile din București rămân toți în funcţii. 

"Din suita de imbecilități piramidale ale conducerii PNL nu putea lipsi și excluderea singurului om care a prevăzut exact ce se va întîmpla, care a avertizat non-stop asupra erorilor și derapajelor, care poate opri hemoragia și degringolada partidului în București. Singurul totodată care e pe bune liberal și are în genealogia sa o droaie de fruntași liberali -miniștri, primari, deputați și senatori- încă de la fondarea partidului în 1875. Autorii dezastrului din capitală rămîn toți în funcție: Gorghiu, Blaga, Bușoi, Atanasiu, Cezar Preda. Ei au dat Bucureștiul pe mîna PSD-ului. Și vor duce PNL-ul sub 8% în București cu consecințe evidente pentru rezultatele din tot restul țării', a scris, joi, pe Facebook, Theodor Paleologu, joi, pe Facebook.

În urmă cu o zi, Cezar Preda a cerut, în şedinţa Biroului Politic Naţional, excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu şi a senatorului Cristian Bodea.

Citește și: Un lider PNL cere măsuri radicale pentru Paleologu şi Bodea

"Poate ar fi bine sa acceptati ca acest partid este captiv si sa va căutati un alt drum : un partid nou sau o alianta cu cele 3 partide noi : UPB, POL, Pentru Iasi. Pana in toamna nu e mult timp", este sfatul primit de Theodor Paleologu într-un comentariu la postarea sa.

Deputatul PNL i-a răspuns acesteia, precizănd că nu "își va căuta" nimic. "Nu am nevoie de funcții și afilieri pentru a reprezenta o voce în societate. Dar voi susține, așa cum sugerați dvs, forțe curate și novatoare", a adăugat liberalul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel