Pălărie (USR) și Constantinescu (PSD), scandal în direct la Realitatea Plus. S-au trezit cu microfoanele tăiate. "Opoziția moare de grija altuia"

Pălărie (USR) și Constantinescu (PSD), scandal în direct la Realitatea Plus. S-au trezit cu microfoanele tăiate. "Opoziția moare de grija altuia" / "Vă îșelați amarnic!" / Foto: Captură video Realitatea Plus
Pălărie (USR) și Constantinescu (PSD), scandal în direct la Realitatea Plus. S-au trezit cu microfoanele tăiate. "Opoziția moare de grija altuia" / "Vă îșelați amarnic!" / Foto: Captură video Realitatea Plus

Ștefan Pălărie, senator USR, și Cosmin Constantinescu, politician PSD, s-au certat în direct la Realitatea Plus.

Jurnalista Raluca Țicmeanu l-a întrebat pe social-democratul Cosmin Constantinescu dacă rotativa va mai avea loc și cum vor fi totuși împărțite ministerele. Ulterior, i-a fost oferit cuvântul și lui Ștefan Pălărie, care a acuzat PNL și PSD că nu ar fi făcut nicio reformă. Aceste cuvinte l-au deranjat pe membrul PSD, iar între cei doi a pornit o ceartă. Politicienii nu s-au oprit nici măcar atunci când moderatoarea le-a tăiat microfoanele, disputa dintre ei continuând și după. 

"Despre care rotativă vorbim? (...) Că nu mai e clar. Chiar ieri seară eram în studio și îl auzeam pe domnul Alin Nica de la PNL Timiș comentând ceea ce spunea domnul Bolojan acum câteva zile și anume că domnul Boloja critica din interior partidul PNL, cât se poate de răspicat, spunând: "Domnule, oamenii se așteaptă de la noi la reforme și trebuie să fim cât se poate de cinstiți, noi nu am adus nici măcar reformele care trebuiau să fie făcute pentru a încasa banii din PNRR, d-apoi celelalte reforme atât de așteptate de societate", și apoi domnul Nica ne-a spus: "Da, eu sunt de acord cu ce spune domnul Bolojan și suntem de acord că nu pare să fie foarte bună situația".

Și atunci l-am întrebat: "Da, nu vă supărați, domnule Nica, cine e frânarul reformelor din țară? Colegii de la PSD nu lasă PNL-ul să facă reforme sau dumneavoastră de la PNL nu-i lăsați pe cei de la PSD să facă reforme"? Știți ce mi-a zis? Mi-a zis: "Nu, noi suntem aici pentru stabilitate, niciodată nu am promis reforme". Dacă nu le faceți voi, vin lucrurile peste voi. Nu e clar deloc ce se întâmplă între aceste două partide", a afirmat Ștefan Pălărie, iar de aici a pornit toată cearta.

Redăm dialogul dintre cei doi:

Cosmin Constantinescu: De fapt și de drept, opoziția moare de grija altuia. Știți că era o vorbă din popor, dar nu e de dat la televizor? Eu îmi dau seama cum dumneavoastră stați atât de relaxat în opoziție, sigur că sunteți relaxați din moment ce puteți comenta...

Ștefan Pălărie: Vă înșelați amarnic!

Cosmin Constantinescu: Păi văd că aveți o relaxare așa, care cumva se transpune în nepăsare

Ștefan Pălărie: Noi vorbeam despre ceea ce ați lăsat în urmă, că despre asta era discuția. Ne-ați lăsat un dezastru. Asta e concluzia.

Cosmin Constantinescu: Dumneavoastră sunteți pe lângă realitate.

Ștefan Pălărie: Nu, dumneavoastră sunteți pe lângă realitate. Lăsați lucrurile într-o mare dezordine și noi suntem nevoiți să le reparăm.

Cosmin Constantinescu: Vă aduc aminte de o perioadă în care ieșeați cu niște plăcuțe, vă aduceți aminte? Dumneavoastră, de la USR, #rezist, acum văd că nu mai sunteți #rezist. Acum cum vă numiți? Uitați-vă cum vine un USR-ist, și spune așa: "Ha-ha-ha, ăia din PNL, ăia din PSD".... Aroganță!

Ștefan Pălărie: Asta nu e aroganță.

"Vă tai microfoanele. Vreți să ieșiți un pic din platou ca să vă răcoriți? Nu ne înțelegem", a intervenit Raluca Țicmeanu, după ce îi avertizase de mai multe ori pe cei doi politicieni să încheie disputa. Aceștia au continuat să își arunce replici și după ce le-au fost tăiate microfoanele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel