Palada: Un premier la lopată, circ ieftin

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, spune că activitatea premierului Ponta în ultimele zile, în contextul atenționărilor meteo, a fost undeva între "prea-prea și foarte-foarte", apreciind că un prim-ministru trebuie să se ocupe de gestionarea situațiilor, nu să facă "circ ieftin" dând la lopată.

Palada a făcut aceste afirmații, luni, la Realitatea Tv, după ce moderatoarea i-a prezentat un montaj video cu ultimii trei premieri și ocupațiile lor în timpul situațiilor dificile provocate de ninsorile abundente. Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu era prezentat mergând în localitățile afectate de viscol și ninsori, Emil Boc apărea în timp ce dădea la lopată și oferea ceai șoferilor, iar Victor Ponta era filmat ieșind din sala de baschet.

"Eu sunt sigur că dumneavoastră ați văzut maniera în care premierul, în toate aceste zile, și vineri, și sâmbătă, și duminică a fost în mod constant în rândul celor de la Comitetul de Urgență. Dl. Ponta s-a dus să vadă cum stau lucrurile și este un semn de normalitate că instituțiile funcționează. Lucrurile stau mult mai bine anul ăsta.

Este un lucru de normalitate ca premierul să fie în București și să nu ai niciun fel de incident nefericit, decât ca un premier să se ducă și să fie un pic de circ ieftin, să dea la lopată, pentru că nu premierul scoate o mașină", a declarat Palada.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a adăugat că "premierul trebuie să gestioneze și să coordoneze, nu să dea la lopată", menționând că premierul a acționat între "prea-prea și foarte-foarte".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel