EXCLUSIV  Palada: NIMENI nu măsura AUR, nu s-a așteptat!

Sociologul Mirel Palada a vorbit despre AUR, marea surpriză de la alegerile parlamentare.  De ce acest partid nu a fost luat în calcul de nimeni.

"Cred că am fost unul dintre puţinii care au tras un semnal de alarmă metodologic, nu neapărat politic, ci pur şi simplu din punct de vedere al faptului că nimeni nu măsura acest partid şi el apărea în sondaje. Recunosc că nici eu nu l-am măsurat, până la un anumit moment. Ipoteza cea mai probabilă şi mai puţin lipsită de teoria conspiraţiei este că nimeni nu s-a aşteptat.

Gândește-te că ai o pletoră de partide mici care nu au strălucit. Mă refer la partidele pe care le puneam în sondaje la "şi alţii". Atunci, aveai o listă de partide mari şi o listă de partide mici care bănuiam că vor face o imagine cât de cât ok şi de-aia o puneam pe listă. Nu ne puteam permite să facem lista de 30 de partide pentru că nu mai avea răbdare respondentul să asculte", a spus Mirel Palada în emisiunea "Ce se întâmplă?", de la DCNews, prezentată de Răzvan Dumitrescu.

Interviul complet, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel