Palada, în război cu B1 Tv: "Noi culmi ale abjecției"

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a scris pe o rețea de socializare că are îndemnânare să omoare "prin blocare ziariștii obiectivi".

"Cum apare câte un subiect politic care învârtoșează spiritul bejboinic în opinanți, de zici că-i catastrofă și dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiți de pe lista mea care își fac seppuku comunicațional și trântesc cu cuvintele anti-guvernamentale în baltă propagandistică la mine pe wall. Și uite așa mai frigem niște purceluși anti-guvernamentali la proțap și le dăm block și mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaților care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar inainte fusese la Hotnews, și care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce plăcere să-l execut electric! Câta îndemânare am să omor prin blocare ziariștii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoșilor, nici nu știți câtă plăcere îmi provocați", a scris purtătorul de cuvânt al Guvernului pe pagina sa de Facebook.

Palada: Să dea Dumnezeu să avem doar recesiuni dintr-astea

După această postare, Palada a fost sunat de jurnaliștii televiziunii B1 Tv, în jurul orei 22.00, ceea ce l-a deranjat pe purtătorul de cuvânt al Executivului.

"Spuneți-le la obiectivii și politicoșii de la B1 TV că în nici o situație nu se face să suni pe cineva și să-l bagi direct în direct. Mai ales la 10 jumătate seara, în zi de sărbătoare, când tot omul e cu familia. Sorina (Sorina Matei, realizator B1 TV -nr.), ai reușit performanța să urci pe noi culmi de abjecție. În rest, o seară faină: The Avengers. Ceea ce vă doresc și vouă, distinși anti-guvernamentali", a transmis purtătorul de cuvânt al Guvernului pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel