Palada denunță patru ambasadori care răspândesc corupția în România

Mirel Palada, printr-o postare pe Facebook, salută mesajul ambasadorului Klemm și spune că România va fi prezentă mereu ca partener NATO. Tot în aceeași postare, Palda denunță  patru ambasadori care răspândesc corupția în România.

"Salut mesajul ambasadorului Klemm. Romania are nevoie de identitate nationala si culturala. De protejare a intereselor economice ale capitalului romanesc. Romania are nevoie de Parteneriatul Strategic cu SUA.

Romania va fi prezenta mereu ca partener NATO. Romania e mandra ca dintre toate tarile din zona, are baza la Deveselu, construita in timpul guvernului Ponta, si e mandra ca la Kogalniceanu e unul dintre punctele solide de prezenta ale SUA.

Dar nu e mandra cand de la Bruxelles, cativa functionari fac pe sefii cu noi. Nu e mandra cand ambasadori ai unor tari europene raspandesc coruptia. Nu e mandra cand il vede pe fostul ambasador al Olandei ca fura TVA cu libanezul Rami Ghaziri. Nu e mandra cand vede ca ambasadorul Belgiei vrea fara licitatie sa faca un mall peste Gara de Nord.

Nu e mandra cand aude ca ambasadorul Austriei facea trafic de influenta pentru afacerea Fujitsu Microsoft. Nu e mandra Romania cand singura firma de constructii din Romania e afacerea ambadadorului Italiei la Bucuresti - Astaldi.

Noi romanii trebuie sa ne reprezentam interesele in Romania si in lume. Sigur nu ni le vor reprezenta altii. Romanii sunt agricultori buni, muncitori de exceptie, ingineri si programatori priceputi, antreprenori indrazneti. De ce nu putem fi egali in Europa?!", scrie Palada pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel