Palada: Dăncilă să nu se întâlnească cu Caramitru. Corupția ucide

Aproximativ 250 de actori au protestat în Piața Victoriei. Ion Caramitru, managerul Teatrului Național București, a anunțat că a cerut o audiență la premierul Viorica Dăncilă. Sociologul Mirel Palada o avertizează. 

Ion Caramitru a anunțat, pentru Mediafax: ”Speranța mea e încă vie în ideea că vom fi "demni" de a fi primiți de doamna prim-minstru, că i-am cerut o audiență în numele tuturor instituțiilor care sunt în situația asta, nu numai Teatrul național și sunt convins că daxcă ne va asculta cu atenție și va înțelege acest lucru eu cred că se va rezolva. Știu din proprie inițiativă, am fost ministru al Culturii patru ani, am avut un mandat complet. puțini miniștri au avut mandat complet. Că mi-am dat două demisii pe probleme de buget. Nu una, două, și le și numesc: demisii de succes pentru că după ce mi-am dat demisia în 4 zile au venit banii, deci ideea este că erau bani, nu? Eu sunt convins că există bani și se vor găsi". 

Sociologul Mirel Palada scrie, pe Facebook: ”Premierul nu ar trebui să se vadă cu Caramitru. Acesta e suspect de corupție și de abuz în serviciu. Ministrul Culturii și-a trimis deja Corpul de Control să verifice situația de la TNB. Legea trebuie să se aplice pentru toți la fel. Asa e deontologic. Coruptia ucide.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel