Palada, criticat din USL: "E mult mai rău decât am crezut"

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, este criticat chiar de către un fost premier pentru cadourile neispirate făcute reprezentanților presei luni.

Deputatul PNL Petre Roman a transmis în ediția de luni a emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3, că premierul Victor Ponta "nu are nevoie de aşa ceva", făcând referire la gestul lui Mirel Palada.

"E mult mai rău decât am crezut. Eu cred că domnul prim-ministru Ponta nu avea nevoie de aşa ceva. Acesta este sentimentul meu", a declarat Petre Roman.

"Ai putea să spui: Pe cine servește acest domn, care este purtător de cuvânt? Pe cine? Pe primul-ministru, în primul rând. Ai putea să crezi dânsul (n.r. Mirel Palada) aude toată ziua de la Ponta cât e el de supărat pe media. Ceea ce nu cred că e adevărat, pentru că îl văd foarte des pe dl Ponta pe media. Atunci nu merge, nu se leagă una de alta. Deci dacă nu e așa, atunci înseamnă pur și simplu că omul nu e potrivit la locul ăla", a continuat liberalul.

Petre Roman a mai spus că el ar fi optat pentru următorul mesaj adresat reprezentanților presei: "Vă mulţumin că existaţi!".

Vezi și: Mirel Palada le-a făcut un cadou ciudat jurnaliștilor de la Guvern

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel