PAH: Burduja, gafă uriașă la Digi24, în timp ce-o comenta pe a lui Dăncilă

Jurnalistul Patrick Andre de Hillerin taxează gafa lui Sebastian Burduja făcută în timp ce comenta gafa premierului Viorica Dăncilă. 

”Frate, când te lauzi că a plătit tăticu' grămezi de bani ca să faci școala la Stanford și Harvard, când vrei să fii Macronul României, când te duci la televizor la Prelipceanu ca să râzi de Dăncilă că e proastă și încurcă Pristina cu Podgorica, ar fi mai bine să nu confunzi Muntenegru cu Macedonia. 

Așa a făcut Sebi Burduja, după ce ne-a vorbit cum s-a întâlnit el cu premierul Muntenegrului, cum au vorbit, cum i-a mulțumit ăla că îi ajutăm să intre în NATO, în curând, căci tocmai ar fi fost invitați să devină membri.

Care Muntenegru este membră a NATO de mai bine de un an. Practic, Burduja cel Tânăr, s-a întâlnit cu premierul Macedoniei.
Da, e nasol să gafezi așa, să confunzi Podgorica cu Pristina, da' să confunzi Podgorica cu Skopje e și mai mișto. Mai ales când te lauzi că te-ai întors în România să "aprinzi lumina".” a scris jurnalistul Patrick Andre de Hillerin, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel