Pactul pentru Energie, lansat de Academia Română

pact energie
pact energie

Sub egida Academiei Române, cu participarea Universităţii Politehnice din Bucureşti, Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti, Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi Universităţii Bucureşti, joi va avea loc conferinţa de lansare a Pactului pentru Energie.

La evenimentul din Aula Academiei este așteptat premierul României, Victor Ponta. Pactul reprezintă o sinteză a principiilor şi obiectivelor considerate de mediile academice şi de afaceri, dar şi de societatea civilă, ca fiind prioritare pentru sectorul energetic. Aceste principii au fost formulate şi agreate în urma unor runde de consultări publice, organizate de experţi din cadrul GEA Strategy & Consulting S.A, Romania Energy Center (ROEC) şi Expert Forum şi pot fi considerate ca repere în procesul de elaborare a strategiei energetice naţionale pe termen lung.

Pactul pentru energie porneşte de la potenţialul sectorului energetic românesc şi de la asigurarea şi menţinerea securităţii energetice naţionale. Acest document este destinat tuturor actorilor interesaţi în susţinerea creşterii economice şi a dezvoltării durabile a României. La eveniment participă Ionel Haiduc, Preşedintele Academiei Române, Niculae Antonescu, Rector onorific al Universității Petrol-Gaze Ploieşti, Darie George, Rector al Universității Politehnice Bucureşti, Vlad Nistor, Preşedintele Senatului Universității Bucureşti și Constantin Mitruț,  Pro-rector al Academiei de Studii Economice Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel