Pact justiție, PSD - consultări Iohannis. Pieleanu: Ce face dl Iohannis cu noi?

Pact pe justiție. Asta și-ar dori președintele Klaus Iohannis care a chemat partidele la consultări. 

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a trimis luni, 22 octombrie a.c., o scrisoare președinților partidelor și formațiunilor politice reprezentate în Parlamentul României, prin care îi invită la consultări, la Palatul Cotroceni, pe tema legislației din domeniul justiției.” este anunțul Administrației Prezidențiale. PSD și ALDE au fost chemate la ore diferite la consultările ce vor avea loc miercuri. 

Marius Pieleanu, sociolog și director al Avangarde, lansează o idee pe care ar pune-o în aplicare dacă el ar avea puterea: ”Miercuri va fi convocat CEx al PSD. Dacă se va convoca mâine dimineață, CExN pentru poimâine la ora 14:00? CExN e mai important decât vizita la Cotroceni. De ce să meargă PSD la Cotroceni? Ca să-și arate amabilitatea?”. 

”Ce să vezi, vrea să facă un pact pe justiție”

Totodată, Marius Pieleanu își exprimă îndoiala și cu privire la pactul pe justiție, pe care ar vrea să-l încheie președintele, spunând că pare a fi doar un joc de imagine: ”Să facem un impact pe justiție că ce? Că este evidentă o imixtiune a actului de justiție în treburile politice ale țării? Ce face dl Iohannis cu noi? Ce să vezi, vrea să facă un pact pe domeniul cel mai sensibil. Haideți să facem un pact pe educație, de exemplu. Mergem cu exerciții doar de imagine cu caracter pur electoral. La un moment dat, #rezist va întreba ce ați făcut ca să vă opuneți ”ciumei roșii” sau penalilor din PSD. Păi uitați ce am făcut, i-am chemat la Cotroceni să facem un pact pe justiție, am fost chiar și la referendum.”

”Chiar credeți că președintele nu poate să doarmă pe Legile Justiției? Nu, îi place! Divide et impera” a mai spus Marius Pieleanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel