Pact justiție. Cătăniciu: Nu știu dacă dl Iohannis realizează acest lucru

Steluța Cătăniciu a vorbit, la Antena 3, despre ce va face miercuri, delegația ALDE la Palatul Cotroceni. 

”Când e vorba de președintele Iohannis, cei din coaliția de guvernare trebuie să fie pregătiți pentru orice.” a spus Steluța Cătăniciu despre consultările de la Palatul Cotroceni, de miercuri, neexcluzând astfel posibilitatea ca președintele să propună ruperea coaliției. 

”Noi am luat hotărârea de a fi prezenți la 15:30 la Palatul Cotroceni” a spus deputata ALDE, care a adăugat că ”ne pregătim pentru o discuție referitoare la statul de drept”. 

”Nu știu dacă dânsul realizează acest lucru”

”Dl președinte Iohannis spunea că nu e pregătit să coboare standardele cu privire la statul de drept. Cred că ar trebui să se raporteze la Constituția României, unde este reglementat statul de drept, România e stat de drept unde drepturile și libertățile cetățenilor, demnitatea lor sunt respectate. Nu știu dacă dânsul realizează acest lucru. Președintele a călcat în picioare prezumția de nevinovăție, referindu-se la cei din coaliție ca la penali care vor să subordoneze justiția. A fost cel care a spus, când un jurnalist de la DCNews l-a întrebat ce părere are despre stenogramele de la DNA Ploiești, că n-a ascultat nimic și că nu-l interesează. Ar trebui să se raporteze la drepturile și libertățile cetățenilor României când vorbește despre statul de drept.” a mai spus Steluța Cătăniciu, deputată ALDE, la Antena 3, în emisiunea ”100 de minute”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel