Pact justiție. ALDE, consultări Cotroceni, DECIZIE: Cătăniciu dă cărțile pe față

Florin Iordache
Florin Iordache

Steluța Cătăniciu, deputat ALDE, a vorbit, la Antena 3, despre consultările cu președintele Klaus Iohannis, pe Legile Justiției. 

Președintele a chemat, miercuri, partidele parlamentare la consultări. Ar urma să propună un pact pe justiție. PSD și ALDE sunt chemate la ore separate. 

În ceea ce privește participarea ALDE la consultări cu președintele, Steluța Cătăniciu a declarat, la Antena 3, în emisiunea ”Punctul de Întâlnire” că ”ne vom întâlni mâine cu președintele Călin Popescu Tăriceanu și vom hotărî ce va face ALDE”. 

”Acest demers trebuie privit într-o cheie strict electorală, aceste consultări solicitate de președinte.” a mai subliniat deputata ALDE. 

Suspendare OUG? 

”Pe legile justiției nu mai ai posibilitatea de a face consultări, pentru cele trei legi s-a definitivat parcursul legislativ, pe OUG probabil va spune dl președinte că trebuie suspendată, așa cum susține și Ludovic Orban, și atunci vom fi în contradicție cu recomandările Comisie de la Veneția” a precizat Steluța Cătăniciu.

Aceasta a precizat, despre participarea sa la consultări:  ”Nu știu dacă merg, eu personal nu simt nevoia să merg la o întâlnire cu președintele. Dacă ar fi avut nevoie să discute aceste lucruri, ar fi putut s-o facă înainte.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel