PACT COABITARE Ponta-Băsescu. Dragnea îl contrazice pe Ponta. Primele reacții după interviul pentru DCNews

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a reacționat în urma declarațiilor făcute de Victor Ponta la DCNews LIVE, astăzi. 

Liviu Dragnea a afirmat, la B1 TV: ”Nu am negociat un draft de protocol. Nu am fost de acord cu draftul pactului de coabitare”. El a afirmat că Victor Ponta are probleme cu el de mai multe luni. Totodată a afirmat că, dincolo de supărarea lui Victor Ponta și a lui Daniel Constantin, alianța PSD-ALDE va merge mai departe. Liderul PSD nu crede că Ponta va pleca din PSD. 

Iată declarația completă a liderului PSD: ”Eu nu am ascuns niciodată că am fost la acea întâlnire. În ceea ce privește întâlnirile cu domnul consilier Iulian Chifu, eu am fost contactat în ziua alegerilor sau cu o zi înainte de alegeri, în toamna anului 2012 de către cineva, dacă vreau să mă întâlnesc cu un consilier de la Cotroceni. Mi-a spus că exista ideea unui pact de pe vremea referendumului. Nu știu cu cine a vorbit Traian Băsescu atunci sau Iulian Chifu sau altcineva de la noi din partid, habar n-am, dar nu cu mine. I-am zis că am discutat cu Crin și Victor să mă întâlnesc, ne-am văzut și i-am spus că dacă are vreo propunere de protocol sau ceva de genul ăsta, când e gata să mi-o trimită. Ne-am despărțit și cred că la două zile sau ceva de genul ăsta mi-a trimis un draft. M-am uitat pe el, le-am arătat și lor, mie mi s-a părut prea stufos și nu eram de acord cu el. Am făcut câteva rânduri pe o pagină și l-am retrimis. Răspunsul pe care l-am primit, cred că de la Traian Băsescu prin Iulian Chifu, a fost că e o bătaie de joc, adică ne batem joc de el cu un asemenea protocol. Eu am făcut o propunere ceva mai mult decât instituțional, ceva foarte rece care există prin definiție și prin Constituție”.

Președintele PSD a mai afirmat că-n fiecare zi vorbește cu Sorin Grindeanu, care îi dovedește că va fi un premier din ce în ce mai bun. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel