PACT COABITARE IOHANNIS-GRINDEANU. Bogdan Chirieac: Iohannis își trage sufletul pentru un nou atac

 „Coabitarea este normală în orice stat. Nu cred ca exista un pact scris”, a declarat vineri la Antena 3 Bogdan Chirieac.  

Invitat vineri la Antena 3, într-o emisiune pe tema presupusului pact de coabitare Grindeanu-Iohannis pe care însuși șeful statului l-a negat, Bogdan Chirieac a declarat : „Mie nu mi se pare ca e vorba de coabitare. Cred că domnul președinte Iohannis își trage sufletul pentru un nou atac. Pentru că de la PSD nu am văzut absolut niciun atac. Eu sunt convins că domnul Dragnea este plecat din țară. Sau că a fost și s-a întors. (...) Acel pact de coabitare din 2012 n-ar fi trebuit să existe”. 

Codrin Ștefănescu: Niciodată! 

„Iohannis nu ne iubește și nici PSD-ul nu-l iubește. Nu a fost, nu există și nici nu va exista vreodata un pact de coabitare cu PSD-ul. (...) Dar trebuie un dialog cu președintele, cu președintele Senatului. (...) În rest, pact de coabitare Grindeanu – Iohannis niciodată”, a spus, la rândul său, invitatul Antena 3 Codrin Ștefănescu, Secretarul general adjunct al PSD.

Ce spunea președintele despre coabitarea cu Grindeanu

„A fost premier are un talent special în a aduce în discuție chestiuni care nu există. Nu. Nu există niciun pact de coabitare. Nu va exista un astfel de pact cu PSD. Nu simt nevoia să fac o astfel de înțelegere”, a declarat președintele Iohannis pe acest subiect.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel