Pacientul operat la Spitalul Universitar: „Asta au scos din mine”

Dintre cei patru răniți încă internați la Spitalul Universitar de Urgență București, unul a fost opeerat, noaptea trecută, pentru că avea un corp străin înfipt în partea din spate a piciorului drept. Bărbatul a arătat, pe pagina sa de Facebook, ce i-au scos chirurgii din picior. 

Bărbatul care a fost operat noaptea trecută la Spitalul Universitar de Urgență din București a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie a „corpului străin” care i se înfipsese în partea din spate a coapsei drepte. 

E vorba de o parte din capsa unei grenade lacrimogene, care s-a și rupt în interior, practic chirurgii fiind nevoiți să=l opereze ca să scoată bucățile prinse în interior. 

Bărbatul a povestit și cum a fost rănit. 

„Asta au scos din mine la Spitalul Universitar după operația de azi-noapte. Capacul unei grenade. Eram în fața cu prietenul meu Dragos (...) când fără avertisment au început să tragă cu apă și grenade în noi. Am fugit, dar am simțit ceva în picior și dacă nu era el să mă ajute nu știu cum ajungeam la salvare. A fost haos. Mulțumesc Dragoș pentru tot și le mulțumesc tuturor cadrelor medicale care m-au ajutat și doctorilor care m-au operat. Lângă mine au mai operat o fată, Luiza, ea are ceva râni pe picioare și arsuri”, a scris Doru Oprea, pe pagina sa. 

Înainte de a fi rănit, bărbatul ma fusese tratat de asistenții de la una din ambulanțele parcate în jurul Pieței Victoria din cauza gazelor lacrimogene pe care le inhalase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel