Paște 2014 pentru politicieni. Palada: "Merg în locul unde sunt îngropați morții noștri"

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a dezvăluit, pentru DC News, unde-și va petrece în acest an Sfintele Paști și cum obișnuiește să sărbătoarească Învierea Domnului. 

Unde vă petreceți Sfintele Paști și cu cine?

Mirel Palada: Întotdeauna ne petrecem sărbătorile de Paști în familie, la Telega, acolo de unde sîntem de fel. E adevărata noastră casă, locul unde sînt îngropați morții noștri, locul unde ne-am născut și am fost botezați, locul unde ne-am pus pomii în grădină și unde ne vom retrage și noi la bătrînețe și vom fi îngropați alături de ai noștri, cînd ne va veni vremea.

Ce tradiție de familie respectați în fiecare an?

Mirel Palada: Să ne odihnim. Să ne vizităm între noi, neamuri și apropiați. Să servim masa de Paști cu părinții. Să ne luăm cîteva zile de vacanță/concediu în care să stăm cu copiii și să admirăm pomii înfloriți. Să ne uităm la serialelele adunate în calculator pe care nu am avut timp să le vedem în rest.

VEZI și: Palada, mesaj răvășitor: Gata, m-am scos!

Ce vă place cel mai mult să mâncați de Paști?

Mirel Palada: Pe vremuri, cînd nu eram un guvernamental îmbuibat și deci nu eram așa de gras, făceam excese culinare și ne puneam toate cele tradiționale pe masă: și ouă, și drob, și miel la tavă, și ciorbă de miel, și tot soiul de alte găteli grase și consistente. Acum, încet-încet ne dăm seama că facem prea multă mîncare și ne concentrăm prea mult pe mîncare în loc să ne concentrăm pe trăit. Și în consecință nu mai facem ditamai masa, ci doar servim o masă specială la părinți și în rest salate și ce mai vor copiii. Oricum primim foarte multă mîncare de la neamuri cînd ne ducem acasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel