(P) Pariurile sportive la tenis: 5 lucruri de care să ții cont

FOTO: piqsels.com
FOTO: piqsels.com

Sportul alb, așa cum este supranumit tenisul, reprezintă cel mai popular sport în România, după regele fotbal.

Performanțele tenismenilor noștri, de la Ilie Năstase și Țiriac până la fetele noastre dragi Monica, Sorana, Irina, Mihaela și, firește Simona Halep au făcut ca acest sport nobil să fie îndrăgit de oameni de toate vârstele și să fie preferat de jucătorii care plasează pariuri tenis pe diferite platforme online și la case de pariuri.

Iată care sunt cele mai importante 5 lucruri de care să ții cont atunci când te decizi să pariezi pe meciuri de tenis:

1. Învață regulamentul de joc pentru meciuri de tenis

Oricât ai crede că știi despre tenis, nu este destul. Citește regulamentul de joc și învață subtilitățile acestui sport unic în care nu există limită de timp pentru desfășurarea unei partide, iar răsturnările de scor sunt frecvente, de aceea pariurile sunt mai complexe decât ai putea crede la prima vedere.

Dinamica unui ghem, particularitățile suprafeței de joc, pierderea unui set, o minge nărăvașă la fileu sau un rever în lung de linie aterizat fix pe tușă, toate acestea sunt particularități ale sportului alb pe care trebuie să le cunoști și să le evaluezi corect înainte să pariezi pe tenis.

2. Informează-te despre sezonul competițional actual

Tenisul este unul dintre cele mai solicitante sporturi, iar jucătorii trebuie să fie mereu în formă, atât fizic, cât mai ales mental. Calendarul competițional masculin (ATP) și cel feminin (WTA) cuprind multe turnee grele, dintre care cele mai importante sunt competițiile de Mare Șlem: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open. 

Fiecare sezon competițional are specificul său, în funcție de disponibilitatea marilor favoriți de a participa la turneele importante, de starea de sănătate a jucătorilor, de apariția unor nume surpriză care urcă vertiginos în clasament și de multe alte criterii care țin de organizare, rivalități, evenimente excepționale precum Jocurile Olimpice și, de ce să nu recunoaștem, pandemia de coronavirus.

Asigură-te că știi în detaliu aceste informații despre sezonul competițional actual atunci când îți stabilești strategiile de pariere pentru meciuri de tenis.

3. Informează-te despre specificul pariurilor sportive pe tenis

Chiar dacă ești un jucător experimentat, atunci când te decizi să plasezi pariuri pe tenis trebuie să te informezi despre specificul lor. Reține că trebuie să iei în calcul variabile care nu există în alte sporturi, de exemplu suprafața de joc (zgură, iarbă sau hard), statisticile pe diferite lovituri și eficiența primului serviciu.

Beneficiezi de pariuri pe seturi și pariuri pe game-uri așa că trebuie să te documentezi temeinic pentru a alege varianta rentabilă la fiecare meci.

4. Urmărește live meciurile pe care pariezi

Datorită dinamicii acestui sport, este nevoie să urmărești live meciurile pe care pariezi, ca să beneficiezi de sutele de opțiuni de pariere de la câștigarea meciului sau a unui set până la scorul exact al unui game.

În plus, tenisul este sportul unde se realizează cel mai rapid rulaj la pariuri pentru că nu ai de mult de așteptat până se decide un pariu, mai ales dacă este vorba de pariuri live pe tenis. Așa că ai șansa unor cote atractive și se organizează frecvent promoții tentante, care merită să fii mereu “la fileu”, pregătit pentru un click și-un bet.

5. Pregătește un money management bine pus la punct

Atunci când alegi pariurile sportive la tenis trebuie să ai un plan cheltuire a banilor și un buget de pariuri bine stabilit. Ține cont de recomandările anterioare și pariază în funcție de situația particulară din fiecare meci. Evită pariurile multiple și concentrează-te pe pariuri single. Pregătește o abordare bazată pe pariuri  de valoare (value bets) unde cota disponibilă este mai mare decât probabilitatea ca pariul să fie câștigător.

Un management prudent al banilor stă la baza unei strategii de pariere care dă rezultate pe termen lung și completează plăcerea jocului de tenis cu satisfacția câștigurilor financiare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel