EXCLUSIV  Oxygen, 17 noiembrie, la Teatrelli. Antoaneta Cojocaru: Publicul se simte altfel

Oxygen
Oxygen

Actorii Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu, au vorbit, în exclusivitate, pentru DCNews, despre „Oxygen”  unul dintre cele mai puternice texte contemporane, care poate fi umărit pe 17 noiembrie, la Teatrelli.

Piesa „Oxygen”, în textul lui, Ivan Vîrîpaev, care e foarte la modă peste tot în Europa și este un text foarte puternic și potrivit cu zilele noastre. Este un text foarte emoționant, o poveste de dragoste între un el și o ea, care poartă același nume, Sasha, și fiind o poveste atât de puternică, îi modifică pe amândoi. Trec prin mai multe etape: vorbesc despre politică, despre viață, ceea ce își doresc, ce așteptări au de la un om ideal care ar asigura acest oxigen fără de care nu suntem buni de nimic.

Piesa are loc la Teatrelli. E o sală cu un iz din afară cumva, mai puțin convențională. Este o sală modernă, care te face să te simți în 2018 și probabil și publicul se simte altfel.

E plăcut că ești aproape de spectatator, emoțiile sunt mai mari că e totul foarte transparent, dar e mult mai autentic'', a povestit actrița Antoaneta Cojocaru la DCNews.

Răspunsul integral poate fi urmărit AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel