Ovidiu Silaghi, propus ministru al Transporturilor și Infrastructurii

Președintele organizației PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi, este în politică din 1990 și a fost propus pentru funcția de ministru al Transporturilor și Infrastructurii în Cabinetul Ponta.

Ovidiu Silaghi, în vârstă de 50 de ani, a absolvit Facultatea de Mecanică Fină din cadrul Universității Transilvania din Brașov și are un masterat în Drept administrativ și studii postuniversitare de specializare în Management și relații economice internaționale (ASE).

Liberalul a fost pe rând deputat în Parlamentul României, europarlamentar și ministru în guvernarea Tăriceanu, în perioada aprilie 2007 - decembrie 2008, deținând portofoliul IMM-urilor, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale

Silaghi a fost președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură la Satu Mare în 1996 - aprilie 2007, iar în februarie 2004 a devenit membru al Colegiului de conducere al Camerei de Comerț și Industrie a României. A îndeplinit și funcția de consilier în Consiliul Județean Satu-Mare (2000-2004).

Ales deputat în Parlamentul României în noiembrie 2004, Ovidiu Silaghi a îndeplinit în septembrie 2005-decembrie 2006 funcția de observator la Parlamentul European, pentru ca în perioada ianuarie - aprilie 2007 să fie membru al Parlamentului European, vicepreşedinte al Comisiei pentru Control Bugetar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel