Urmărește emisiunea live


Ovidiu Silaghi, audiat la DNA

Fostul ministrul al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, este audiat, vineri, la DNA Oradea, în dosarul fostului preşedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, acuzat de procurori de şantaj şi intervenţii la persoane din conducerea ANAF pentru numirea unor persoane propuse de el la AJFP.

Ovidiu Silaghi a ajuns la sediul DNA Oradea cu câteva minute înainte de ora 11:00, potrivit Vocea Transilvaniei. Surse judiciare declară că el este audiat ca martor în dosarul în care preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, este acuzat de fapte de corupţie, scrie sursa citată. 

Numele lui Ovidiu Silaghi a fost pomenit atât de Mircea Govor, cât și de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, în discuțiile privind împărțirea posturilor de conducere la Fiscul din Satu Mare.

Ovidiu Silaghi a ajuns la sediul DNA însoţit de Claudiu Sulea, şeful de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef. Întrebat de jurnalişti de ce a fost chemat de procurori la sediul DNA, Ovidiu Silaghi a răspuns: "O să aflu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel