Ovidiu Raeţchi, mușcat de câine în plină acțiune electorală în București

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 5, Ovidiu Raeţchi, a avut parte de un incident neplăcut în plină campanie electorală: a fost mușcat de un "locuitor patruped din Sectorul 5". Ceea ce l-a pus însă pe gânduri pe politician a fost reacția sa în fața stăpânei animalului. 

"Tocmai m-a muscat un pechinez in plina actiune electorala. Mergeam prin Parcul Sebastian si discutam doua proiecte legislative cand micul dragon (usor chel, din ce-mi amintesc) a tasnit de sub o banca si, sub privirile tandre ale stapanei, s-a infipt direct in tibia mea.

Nu m-am ferit, logic - sa nu ma vada electoratul ezitand; ba chiar am intins piciorul, venind in intampinarea locuitorului patruped din Sectorul 5.

Si, in timp ce zambeam cald si prietenos stapanei, cu pechinezul infipt in picior, spunandu-i sa nu-si faca nicio grija si multumindu-i practic pentru aceasta muscatura care ma onoreaza, mi-am dat seama ca am luat-o totusi razna complet de la campania asta electorala.", a povestit, marți, pe pagina sa de socializare, Ovidiu Raeţchi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel