Ovidiu Raețchi îl critică pe Vanghelie: A furat, nu s-a săturat

raetchi
raetchi

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi a afirmat că o eventuală candidatură a lui Marian Vanghelie la primăria Sectorului 5 ar reprezenta o sfidare la adresa locuitorilor din sector.

'O eventuală candidatură a coruptului Marian Vanghelie la Primăria Sectorului 5 este o sfidare la adresa locuitorilor din sector. Între arestări preventive, termene de judecată, informații că inculpații din dosarul său au început să își recunoască faptele și îl incrimnează mai ales pe Vanghelie, acesta s-a gândit că nu a prejudiciat, furat, batjocorit suficient Sectorul 5 și pare să mai vrea un mandat. Pe fondul discursurilor frumoase, PSD îl susține pe Marian Vanghelie la primăria sectorului, ajutându-l cu strângerea de semnături. Candidatura lui Vanghelie ar fi cu atât mai revoltătoare cu cât el a fost trimis în judecată pentru fapte care au prejudiciat semnificativ bugetul Sectorului 5. Cu alte cuvinte, după ce a furat masiv din banii bugetului Sectorului 5, așa cum a arătat DNA, Marian Vanghelie nu s-a săturat și ar mai vrea un mandat', scrie acesta într-un comunicat de presă.

Raețchi a adăugat că Vanghelie va fi sancționat de locuitorii Sectorului 5 pentru că ei vor realiza că este principalul responsabil pentru situația dezastruoasă a sectorului.

'Am putea să povestim până pe 5 iunie despre faptele de corupție ale lui Marian Vanghelie, dar sunt convins că locuitorii Sectorului 5 îl vor sancționa pentru toate fărădelegile din îndelungata sa carieră în administrația locală și vor realiza că este principalul responsabil pentru situația dezastruoasă în care se află numeroase zone din sectorul nostru', concluzionează Raețchi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel