Ovidiu Portariuc, noul director al Loteriei Române

 Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Loteria Română l-a numit miercuri în funcţia de director general pe Ovidiu Portariuc, fost consilier al ministrului Finanţelor Publice, conform unui comunicat postat pe site-ul societăţii. 

În data de 28 septembrie, Consiliul de Administraţie al CN Loteria Română hotărâse numirea în funcţia de director general a lui Alexandru Mircea Croitoru, "ca urmare a rezultatelor obţinute în cadrul Direcţiei Reţea Vânzări, unde, prin experienţa de 10 ani şi datorită abilităţilor manageriale, a reuşit să promoveze şi să implementeze numeroase proiecte cu impact important la nivelul Companiei, atât pe domenii de marketing, dezvoltare reţea vânzări, promovarea imaginii companiei, cât şi în proiecte multianuale". 

Durata contractului de mandat stabilită pentru funcţia de director general a fost limitată însă la patru luni şi, "în urma unei analize serioase a propunerii Consiliului de Administraţie", Alexandru Mircea Croitoru a luat decizia de a nu accepta numirea, considerând că timpul este foarte scurt pentru a iniţia şi implementa noi proiecte şi că experienţa acumulată poate fi valorificată mult mai bine în domeniul în care a activat până la data de 28 septembrie 2017, respectiv director al Direcţiei Reţea Vânzări. 

"Astăzi, 11.10.2017, Consiliul de Administraţie a desemnat un nou director general în persoana domnului Ovidiu Portariuc, fost consilier al ministrului Finanţelor Publice", se menţionează în comunicat. 

În august, Consiliul de Administraţie îl revocase din funcţia de director general pe Mihai Păduraru. 

"În şedinţa din data de 21.08.2017, Consiliul de Administraţie al CN 'Loteria Română' SA a hotărât revocarea domnului Mihai Păduraru din funcţia de director general al companiei. Începând cu data de 21.08.2017, domnul Dănuţ Sporea va asigura interimatul funcţiei de director general al CN 'Loteria Română' SA până la numirea de către membrii Consiliului de Administraţie a directorului general şi încheierea contractului de mandat", anunţa atunci compania, printr-un comunicat, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel