ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Șova, post-cheie în echipa de campanie prezidențială a lui Ponta: "Nu infirm că plec de la Transporturi"

Vicepreședintele PSD Dan Șova a spus că nu infirmă și nu confirmă că va demisiona de la ministerul Transporturilor, când a fost întrebat, luni seară, la emisiunea "Jocuri de Putere" de la Realitatea Tv, dacă va pleca marți din Guvern pentru a ocupa postul de purtător de cuvânt al campaniei prezidențiale a lui Victor Ponta.

"E adevărat că demisionați mâine și mergeți purtător de cuvânt la campania prezidențială a lui Victor Ponta?", l-a întrebat moderatorul Rareș Bogdan pe Dan Șova.

"Nu pot nici să vă confirm, nici să vă infirm", a răspuns social-democratul.

Moderatul emisiunii a insistat, întrebându-l pe Dan Șova cine ar urma să-l înlocuiască la ministerul Transporturilor. "V-am spus că este o informație pe care nu pot să v-o confirm", a răspuns Șova, care a cerut răbdare, până marți, când va ar putea exista un anunț referitor la această chestiune. 

PSD își va alege candidatul pentru alegerile prezidențiale în cadrul Congresului din septembrie. Varianta dorită de cei mai mulți social-democrați este cea a plecării lui Ponta de la vârful Executivului pentru a candida la Președinție.

Dan Șova este vehiculat în cercurile politice drept un pretendent la președinția PSD, în cazul în care premierul Victor Ponta va ajunge la Cotroceni. În ecuația luptei pentru supremație în interiorul partidului din Kiseleff sunt incluși Liviu Dragnea și Valeriu Zgonea, care se pare că doresc să-l succeadă pe Ponta.

Dan Șova este membru al PSD din 2003 și vicepreședinte al partidului începând cu 2013. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel