Șova, enervat în direct de Cristina Țopescu: Afirmații de revista Urzica

Foto: captură Antena 3
Foto: captură Antena 3

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, a fost iritat de o întrebare a moderatorului Cristina Țopescu despre posibile neînțelegeri în rândul social-democraților și i-a reproșat că îl bruiază atunci când ia cuvântul.

Dan Șova a negat ferm că ar exista fricțiuni în PSD și a contestat afirmația Cristinei Țopescu, potrivit căreia au existat unii lideri, precum Mircea Geoană, care au exprimat nemulțumiri.

"Dacă a avut, vă rog să-mi spuneți nominal și ce a spus acel lider pentru a vă face pe dumneavoastră să credeți că a avut o problemă. Altfel nu mai ridicați niciodată afirmații care sunt de revista Urzica", a spus Șova, sâmbătă, în emisiunea "Dincolo de știri", de la Antena 3, moderată de Cristina Țopescu,

"Dna Țopescu, vă spun a noua oară. În PSD, între liderul partidului și liderii din teritoriu, nu au existat, nu există și nu vor exista probleme. Niciodată", a continuat Șova

Replicile schimbate de Dan Șova și Cristina Țopescu au condus la un moment tensionat, dezamorsat de o pauză de publicitate.

Dan Șova: Dați-mi voie să vorbesc fără să vorbiți peste mine. Dacă se poate. Dacă nu, nu mai vorbesc deloc.

Cristina Țopescu: Eu sunt moderator, deci sunt tolerantă.

D.Ș: Dar dacă sunteți moderator nu sunteți chemată să vorbiți peste mine, ci să-mi puneți o întrebare și să mă scultați. Dacă vă interesează ce spun. Dacă nu, nu mai spun.

C.Ț: Nu vă supărați acum, să vă luați jucăriile și să plecați (...) Dl. Șova s-a supărat și nu știu de ce. Nu știu de ce v-ați supărat. Și dacă avem păreri diferite, nu e nimic mai firesc pe lumea asta decât să avem păreri diferite.

D.Ș: Așa este, numai că este nefiresc să vorbiți peste mine. Asta este nefiresc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel