OUG DRAGNEA RESPINSĂ. Iohannis, prima reacție

iohannis dragnea dc
iohannis dragnea dc

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a reacționat după prima victorie în fața OUG pentru migrația aleșilor locali, realizată în Camera Deputaților, care a respins OUG 55 a lui Liviu Dragnea. 

"A fost surpriza plăcută a zilei de astăzi, după surpriza neplăcută a zilei de ieri, de la Curtea Constituţională, care a preferat să judece forma şi nu fondul. Astăzi, iată că parlamentarii au arătat că democraţia este vie în România. Nici măcar PSD-iştii nu au sprijinit toţi ordonanţa domnului prim-ministru Victor Ponta, ordonanţă pe care, în continuare, o considerăm neavenită. Acest vot arată că nimic nu este pierdut. Lucrurile se pot îndrepta dacă se doreşte acest lucru. Se pare că avertismentul nostru a fost auzit. Mai multă lume a votat contra sau s-a abţinut şi sper să avem o situaţie asemănătoare şi atunci când se discută această ordonanţă în Senat", a declarat Klaus Iohannis, la Bistrița. 

Klaus Iohahnis a adăugat că, dacă şi Senatul respinge OUG 55, se va întâmpla "ceea ce trebuia să se întâmple de la început: să nu existe".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel